Help jij Alice naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020?

In Rio de Janeiro was Alice al succesvol met ACSI Peter Parker en dat succes wil ze graag herhalen op de Olympische spelen in Tokyo in 2020. Met de ervaring van een Olympische deelname in de benen en meer dan 30 jaar ervaring in de sport, is Alice er helemaal klaar voor!

Wil jij Alice steunen door van 2017 tot en met 2020 jaarlijks een bijdage van € 100,- te leveren? Download hier het aanmeldformulier en word lid van de vriendenclub!

Focus op topsport

De paardensport is bijzonder; het is belangrijk om zelf helemaal fit te zijn, maar ook de paarden moeten in optimale conditie zijn! Dat betekent vele soorten training: dressuur, springen en veel trainen in het terrein. En dat kost tijd, veel tijd. Met uw steun kan Alice ervoor zorgen dat zij zich op haar toppaarden kan concentreren en goed voorbereid in Tokyo in 2020 aan de start kan komen!

U treedt toe tot de ‘Vrienden van Alice’

Lid worden van de vriendenclub? Download hier het machtigingsformulier. 

Vervolgens ontvangt u periodiek de nieuwsbrief met alle updates rondom Alice én u bent aan het einde van het eventing seizoen uitgenodigd voor een Meet & Greet met Alice. Natuurlijk zijn daarbij ook haar toppaarden aanwezig en u kunt hen dan in levende lijve ontmoeten. Daarbij zorgt Alice uiteraard voor een demonstratie van haar kunnen én van de enorme atletische prestaties van haar paarden. Optioneel regelen wij voor u korting voor een bezoek aan Military Boekelo.

“Ik heb de paarden, ik heb de ervaring, nu nog de financiële middelen om mijzelf de komende jaren volledig op de topsport te kunnen concentreren”

Met 100 euro per jaar steunt u Alice, zodat zij een topprestatie kan leveren in Tokyo in 2020!

Over Team2Tokyo

Team2Tokyo is een Stichting die is opgericht om Olympische sporters, jonge talenten en gehandicapte sporters te ondersteunen in het realiseren van hun Olympische droom. De Stichting zoekt naar sponsoren en zorgt voor ondersteuning in natura, zoals sportbegeleiding, mentale begeleiding, fysiotherapie, diëtetiek en een netwerk van voormalig topsporters die hun kennis en ervaring delen.

De Stichting is transparant over de besteding van alle gelden, waarmee u zeker weet dat uw steun ook op de juiste manier voor Alice wordt ingezet. Al deze ‘verantwoordingsinformatie’ vindt u op onze website.

“Wat zou het fantastisch zijn om er ook in Tokyo in 2020 bij te zijn”

… was het eerste wat de meervoudig Nederlands Kampioene zei bij thuiskomst uit Brazilië.

Steun Alice op weg naar Tokyo 2020!

Wil jij Alice steunen door van 2017 tot en met 2020 jaarlijks een bijdage van € 100,- te leveren? Download hier het aanmeldformulier en word lid van de vriendenclub!